2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Nem viselik el a férfiak Papadimitriu Athinát

Pár napja nagymama lett a görög származású magyar színésznő, Papadimitriu Athina, akinek Trokán Péterrel közös nagyobbik lányuk, Anna életet adott első gyermekének, Karcsinak. A 62 éves művésznő végtelenül boldog és a nagymamaság mellett már egyáltalán nem érdekli, hogy újra párra találjon.

– Tíz éve vagyok egyedül, ezen idő alatt futó kapcsolatom sem volt. Igazi mediterrán tí­pusú nő vagyok, tele érzelemmel. Szeretik a férfiak ezt a típust, de nem egy párkapcsolatban, ott kép­telenek elviselni az erős nőt, az ugyanis gyengíti a férfit. Azért vagyok egyedül, mert nem találom azt, aki engem elvisel. De nagymama lettem, hol érdekel engem a pasizás? – vallotta a Borsnak a színésznő, aki jól érzi magát egyedül.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.