2019. július 22., hétfő
Magdolna

Egyéb Tatabánya

Neves versenytáncos a Show Formációs Együttesnél

Tatabányán járt Südi Iringó. A neves táncos a Népház Show Formációs Táncegyüttesét látogatta meg, mivel a tatabányai lányok tanévzáró gálájára asszisztense, Buda Laura is betanított egy koreográfiát.

– Hatalmas örömmel jöttem, és kíváncsi vagyok a közös munkára – hangsúlyozta Südi Iringó. – A tánc egy fantasztikus életforma, különösen formációban táncolni. Itt nem riválisok vesznek körül, mint a versenytáncban, hanem barátnők, így egészen más érzés színpadra lépni. Ha én újrakezdhetném, biztosan formációban táncolnék. A tánc eleve rengeteg pozitív élményt adhat a gyerekeknek: a színpadi megjelenés jó hatással lehet a magabiztosságra, a tartásra is.


A Népház Show Formációs Táncegyüttese idén a Jó szerencsét! Emlékév jegyében rendezi meg gálaműsorát, amelyre több vendégtanár segítségével készültek fel a táncosok.

– Összesen hét oktató járt nálunk az elmúlt hónapokban – tudtuk meg Mórotz Ivett-től, a Show Formációs Táncegyüttes utánpótlás-vezetőjétől. – Ez azért is jó a lányoknak, mert így több különböző stílust megismerhetnek, ami segíti őket a fejlődésükben. Az idei tanévzáró gálánk egy nagyszabású időutazás lesz Tatabánya és a város bányászatának múltjában, mi ezzel szeretnénk hozzájárulni a Jó szerencsét! Emlékév sikeréhez.

Az idei tanévzáró gálaműsor keretében öt előadáson lépnek színpadra a Show Formációs Táncegyüttes tagjai: június 11-én, vasárnap három alkalommal, míg másnap, június 12-én két előadáson szerepelnek a Jászai Mari Színház, Népházban.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.