2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Egyéb Szekszárd

Nyitva a strand!

Nyakunkon a nyár, elindult a strandszezon. Az elmúlt hétvégétől várja látogatóit a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő.

A szolgáltatások bővültek, de a jegyárak nem változtak. Ács Rezső, Szekszárd polgármestere sajtótájékoztatón ismertette az újdonságokat. Mint mondta, minden évben igyekeznek fejleszteni a fürdő szolgáltatásait, fokozni a vendégek kényelmét. Az árnyékot adó napvitorlák felületét például 200 négyzetméterrel növelték, a gyermekmedencébe pedig egy új kalóz vízágyút helyeztek el. Ebben az évben is folytatódnak az előző esztendőkben már elkezdődött sikeres programok, mint a Fürdők Éjszakája és a Nagycsaládosok Napja – mondta a városvezető.


Fotó: Fazekas Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.