EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Szekszárd

Nyitva a strand!

Nyakunkon a nyár, elindult a strandszezon. Az elmúlt hétvégétől várja látogatóit a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő.

A szolgáltatások bővültek, de a jegyárak nem változtak. Ács Rezső, Szekszárd polgármestere sajtótájékoztatón ismertette az újdonságokat. Mint mondta, minden évben igyekeznek fejleszteni a fürdő szolgáltatásait, fokozni a vendégek kényelmét. Az árnyékot adó napvitorlák felületét például 200 négyzetméterrel növelték, a gyermekmedencébe pedig egy új kalóz vízágyút helyeztek el. Ebben az évben is folytatódnak az előző esztendőkben már elkezdődött sikeres programok, mint a Fürdők Éjszakája és a Nagycsaládosok Napja – mondta a városvezető.


Fotó: Fazekas Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.