EUR: 325,41 Ft
CHF: 293,58 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Extra

Ők Hollywood legszexibb sztártesói – Fotók!

A filmvilág már évtizedek óta előszeretettel foglalkoztat jóképű sztártestvéreket az álomgyárban. Amíg a nyolcvanas-kilencvenes években a Baldwin fiúk plakátjaival voltak tele a tinilányok szobái, addig a kétezres évekre igencsak szerteágazó lett a hölgyek ízlése, hiszen a negyvenes sármőrtől a polgárpukkasztó hippiig igen széles palettán mozog az ízlésük.

Ben és Casey Affleck


Ritka alkalom, amikor az előnyös külső tehetséggel párosul, hiszen mindketten Oscar-díjas, multimilliomos sztárszínészek.

/Fotó: Instagram

/Fotó: Profimedia, Everett

Luke, Liam és Chris Hemsworth

A kenguruk után Ausztrália legkelendőbb exportcikkének számító szexi testvértrió tagjai a vásznon előszeretettel mutogatják kidolgozott felsőtestüket.

Liam Hemsworth /Fotó: Profimedia, INF

/Fotó: Profimedia, Splash

Luke Hemsworth /Fotó: Profimedia, INF

James és Dave Franco

James a polgárpukkasztó művész, Dave a szende jó fiú. Ami közös bennük: mindkettőjükért megbolondulnak a nők.

/Fotó:  Profimedia, Xposurephotos

Dave Franco  Credit line: Profimedia, INF

Kapcsolódó Cikkek

 • Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Elárverezték 53 ezer dollárért (15,3 millió forint) az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő egy Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet a néhai hercegnő Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba.

 • Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Noha az alvászavar mára Magyarországon is népbetegség, még mindig nem tudunk róla eleget. Pedig egyes fajtái súlyos esetben akár szívinfarktushoz és stroke-hoz is vezethetnek.

 • Eljegyezte kedvesét Forró Bence

  Eljegyezte kedvesét Forró Bence

  Négy év után eljegyezte kedvesét Forró Bence, a Balatoni nyár műsorvezetője. A tévés Szentpéterváron egy csónakon tette fel a nagy kérdést Flórának, aki gondolkodás nélkül igent mondott.