EUR: 324,11 Ft
CHF: 292,14 Ft
2019. június 24., hétfő
Iván

Extra

Optimistán küzd a rákkal Benkő László

Az Omega billentyűse, Benkő László máján egy hónapja foltot vettek észre az orvosok, így mintát vettek a létfontosságú szervből. A zenész hetekig várt az eredményre, amelyet a napokban meg is kapott, és az orvosok sajnos rossz hírt közöltek vele: a májbiopsziája pozitív lett, azaz a Kossuth-díjas zeneszerző rákkal küzd. Benkő először családjának, majd zenészkollégáinak mondta el a szomorú hírt.

– Sajnos pozitív lett az eredmény, és nem negatív, de ne essünk kétségbe – jelentette ki bizakodóan a 74 éves billentyűs, aki nem éli meg tragédiaként a betegségét, és mindent megtesz, hogy leküzdje a gyilkos kórt.


– A különböző szakemberek hétfőn ülnek össze egy konzíliumra, és ekkor beszélik meg, hogy ki mit ajánl. Teljesen az orvosokra bízom magam, ők tudják, hogy mi mivel jár, így rájuk hallgatok majd – mondta Benkő, aki szerint a legfontosabb, hogy végig optimista maradjon.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Szívférgességtől féltette Gokut Horváth Tomi

  Szívférgességtől féltette Gokut Horváth Tomi

  A népszerű énekes, Horváth Tamás és családja rendszerint magukkal viszik a családi nyaralásokra kedvencüket, Gokut, a bichon frise fajtájú kiskutyát, de ezúttal otthonhagyták a nagymamával, mert olyan helyre utaztak, ahol az átlagosnál nagyobb a szívférgességet okozó szúnyogcsípések előfordulása.

 • Károly herceg találkozott Bonddal

  Károly herceg találkozott Bonddal

  A brit királyi család híresen nagy filmrajongó, Károly herceg pedig imádja James Bond történeteit, ezért a készítők meghívták a Bond 25 forgatására.

 • Műtétje után visszatért Mick Jagger

  Műtétje után visszatért Mick Jagger

  Tavasszal életmentő szívműtétet kellett végrehajtani Mick Jaggeren. A 75 éves zenésznek koncertejeit is le kellett mondania, az operáció után pedig egy hosszas rehabilitáción esett át.

 • Bátran utazzunk nyaralni babával is

  Bátran utazzunk nyaralni babával is

  Az év legmelegebb hónapjait a családok is igyekszenek minnél jobban kihasználni, és egy részét nyaralással tölteni. A szülők többsége azonban nincs tisztában azzal, hogy kisgyermekkel mikortól, hova és hogyan érdemes elutazni.