2017. december 05., kedd
Vilma

Belföld

Orbán Viktor a Roszatom vezetőivel egyeztetett

Orbán Viktor miniszterelnök a Roszatom vezetőivel egyeztetett szerda délelőtt az Országházban – közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-vel.

Tájékoztatása szerint a megbeszélésen részt vett Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Süli János paksi bővítésért felelős tárca nélküli miniszter, valamint a Roszatom részéről Alekszej Lihacsov vezérigazgató és első helyettese, Kirill Komarov.

Havasi Bertalan közölte, a tanácskozáson a felek áttekintették a paksi beruházás állását és egyeztettek a következő időszakban elvégzendő munkáról.

Kapcsolódó Cikkek

 • Őrfalvy Gusztáv – Két világ között

  Őrfalvy Gusztáv – Két világ között

  A Két világ között című könyv megmutatja a kiutat a labirintusból azok számára, akik bár eltévedtek az élet útvesztőjében, de nem adják fel, céljuk, hogy megtalálják a jó utat.

 • Megújult az Echo Tv

  Megújult az Echo Tv

  Tegnap reggel héttől megújult külsővel várja régi és új nézőit az Echo Televízió, amelynek műsorai mostantól új székházban, új stúdiók színfalai között készülnek.

 • Puccsszag terjeng Vona körül

  Puccsszag terjeng Vona körül

  Toroczkai László Jobbik-alelnök és Dúró Dóra országgyűlési képviselő is kiállt a Vona Gábor pártelnököt bíráló Morvai Krisztina EP-képviselő mellett.