EUR: 323,24 Ft
CHF: 286,36 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra Sopron

Óriásfotók a szálló folyosóján

Különleges fotók díszítik a Hotel Sopron emeleti folyosóit. A képeket Riba Szabolcs operatőr készítette a leghűségesebb városról és környékéről.

A soproni születésű operatőr – aki nem tartja magát profi fotósnak – próbálta a táj jellemző részleteit megjeleníteni, például a Fertő tó nádasát,  a vadkacsákat, hattyúkat. Sopronról pedig inkább hangulatot igyekezett csempészni a képekbe, mintsem pusztán épületeket. A feladat érdekessége, hogy a képek mérete egy kicsit speciális volt (1000–2055 milliméter), így a komponálásnál oda kellett figyelni, hogy ezen belül legyen a fotó „hasznos” tartalma. Emellett – mivel Szabolcs fekete-fehérben dolgozott – különösen fontos szerepet játszottak a fények.

Fotó: Riba Szabolcs

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.