2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Egyéb Veszprém

Összefogással született a VEDAC új pályája

Veszprém város támogatásával és civil összefogás révén gazdagodott új gerelyhajító-pályával a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC).

Az Egyetemi Stadion területén létrehozott hetvenméteres pályát az utánpótlássport veheti birtokba. A beruházás másfél millió forint értékben, közösségi összefogással jött létre. Magánvállalkozók, cégek és a gyerekek szülei is részt vettek az utánpótlásversenyekre hitelesített, hetvenméteres pálya munkálataiban.

(fotó: Tál Dominik)

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.