2019. április 23., kedd
Béla

Belföld

Ősszel repülhet Rolex Laci

Ha Botka László őszig nem hozza az eredményeket, kénytelen lesz repülni – írja a baloldali Vasárnapi Hírek. A lap szerint igen komoly törésvonal húzódik Botka és az MSZP-frakció vezetése között. A plakáttörvény támogatásának visszavonása miatt többekben felmerült a kérdés, hogy vajon a szegedi polgármester képes lesz-e végigvinni a kampányt. A lap forrásai szerint felmerült a kérdés, hogy a frakció kiálljon-e az igazáért, végül azonban nem tette, mivel a Botkával való nézeteltérés a pártot gyengítette volna. A közvélemény-kutatások szerint az MSZP nem mozdult el ahhoz képest, amikor Tóbiás József átadta az elnökséget.

MTI

A Magyar Nemzet szocialista forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy Botkának az összes többi baloldali párttal vállalt konfliktusa tarthatatlanná vált. A lap szerint hiába zárja ki a közös munkát Gyurcsány Ferenccel, ennek ellenére országszerte helyi és megyei szinten már megkezdődtek a tárgyalások az MSZP-sek és a Demokratikus Koalíció között. Hozzáteszik: az MSZP-n belül elvárásnak számít a Gyurcsány Ferenccel való egyeztetés.


Kapcsolódó Cikkek

 • Szír őrjöngött a villamoson

  Szír őrjöngött a villamoson

  Múlthét szerdán 15 óra magasságában kaptak riasztást a rendőrök, hogy egy férfi kirúgta a Nyugati térnél a hatos villamos egyik ablakát.

 • Brüsszel megint Sorosnak kedvez

  Brüsszel megint Sorosnak kedvez

  Az Európai Parlament bevándorláspárti többsége szerdán újabb, a migrációt támogató tervet fogadott el. Az előterjesztés szerint Brüsszel még több pénzt ad a Soros-szervezeteknek, hogy azok még több bevándorlót hozzanak be Európába.

 • Orbán Viktor meglocsolta unokáját, Alízt is

  Orbán Viktor meglocsolta unokáját, Alízt is

  Orbán Viktor is hű a húsvéti hagyományokhoz, mindig meglocsolja családjának hölgytagjait. A miniszterelnök húsvét másodnapján korán reggel egy locsolóverset posztolt ki Facebook-oldalán, amint meglocsolja unokáját, Alízt.

 • Öt hónapos babát vertek félholtra

  Öt hónapos babát vertek félholtra

  Mind a négy gyermekét elvették attól az Ötvöskónyiban élő édesanyától, akinek élettársa félholtra verte öt hónapos kisbabájukat, Danikát.