EUR: 326,32 Ft
CHF: 294,56 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Extra

Összeölelkezett Weisz Fanni és édesanyja

Nem várt meglepetés fogadta Weisz Fannit az életéből készült színdarab, a Szavak premierjén a Játékszínben, ugyanis a szépséges modell édesanyja, Léránt Ágnes is ellátogatott titokban az előadásra. Anya és lánya hosszú ideje nem látták egymást, de az előadást követő premierpartin különleges pillanatnak lehettek szemtanúi a jelenlévők: Fanni és Ágnes ölelkezve örültek egymásnak.

Hatalmas sikerrel mutatták be múlt pénteken a Weisz Fanni főszereplésével készült Szavak – életjáték egy részben című darabot a Játékszínben. A siketek számára is élvezhető előadás a szépséges modell életét és szerelmével, Hajmásy Péterrel való megismerkedésének történetét mutatja be, akit a jóképű színész-kaszkadőr Bács Péter alakít. A bemutatót hangos ováció kísérte, de ezzel még nem értek véget a meglepetések, ugyanis titokban eljött a premierre Fanni édesanyja, Léránt Ágnes is. A büszke anya érdeklődve nézte lányát a színpadon, majd a premierpartira is ellátogatott, ahol hosszú idő után újra találkozott anya és lánya. Mint ismeretes, Fanni és édesanyja az utóbbi években elhidegültek egymástól, és nem tartották a kapcsolatot. Az okot eddig csak találgatni lehetett, de Fanni maga adta meg a választ a Szavak című darab utolsó nagy monológjában, amelyből elsőként a Lokál Extra közölt exkluzív részletet másfél héttel ezelőtt.


Weisz Fanni Szavak bemutató Játékszín (Fotó: Máté Krisztián)

– Anya! Én mindent neked köszönhetek. Mindenekelőtt azt, hogy élek, hogy felneveltél, hogy támogattál. Biztos vagyok benne, hogy ez nem volt egyszerű egy „fogyatékos” lánnyal. De tudod, volt egy pillanat az életemben, amikor döntenem kellett. Arról, hogy megmaradok-e egy „betegnek”, aki mindig, mindenben támogatásra szorul, vagy megpróbálok normális fiatal nőként önálló életet élni. Igen, azzal, akit szeretek. És én döntöttem, anya. Az utóbbit választottam. Akkor is, ha ez neked vagy bizonyos embereknek nem mindig tetszik. Ne haragudj! Persze nincs kizárva, hogy megbotlok vagy akár el is esek ezen az úton. De akkor az az én felelősségem lesz, nem pedig a siketségemé. Remélem, egyszer elfogadod ezt. Nagyon szeretlek – hangzott el a megrendítő vallomás a színpadon.

A premierpartin megkérdeztük Ágnes asszonyt is, hogy mit szól a látottakhoz, és bár igen szűkszavúan, de hosszú idő után újra nyilatkozott a Lokálnak.


– Nagyon tetszett az előadás, rettenetesen büszke vagyok a lányomra. Voltak megható pillanatok számomra, de aminek a legjobban örülök, hogy egy újabb területen bizonyított, és hitet adott más siketeknek is, hogy bármit elérhetnek – mesélte Ágnes, majd kérdésünkre, hogy hogyan látja jövőbeli kapcsolatát a lányával, a következőket felelte:

– Nem tudom, mit hoz a jövő, de úgy érzem, ez a találkozás és ez a rendkívüli színdarab mindkettőnk életében fontos pillanat volt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

    Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

    Az egykori álompár 2016-ban döntött a válás mellett, azóta pedig folyamatosan veszekedtek. Angelina kezdetben meg akarta tiltani Bradnek, hogy láthassa a gyerekeket, a bíróságon azonban a közös felügyelet mellett döntöttek.

  • Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

    Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

    A 25. James Bond-filmben, amelyet jelenleg Olaszországban és Nagy-Britanniában forgatnak, egy időre egy új női szereplő áll be a 007-es helyére: az új karaktert egy fekete brit színésznő, Lashana Lynch alakítja.