EUR: 303,44 Ft
CHF: 268,86 Ft
2017. augusztus 18., péntek
Ilona

Extra

Oszterék nem lesznek ott lányuk esküvőjén?

Oszter Sándor feleségének, Failoni Donatellának nemcsak a teste, de a lelke is nagyon fáj. A zongoraművésznő nemrég kertészkedés közben leesett a létráról, hat bordája eltört és a karja is megsérült. Óriási fájdalmai vannak és az orvosok szerint 8-10 hét, amíg javulhat az állapota. A művész lelkileg is a padlón van, ugyanis lánya, Alexandra szerinte hátat fordított a családnak.

A színésznő nemrég közösségi oldalán határolódott el a szüleitől. Az Oszter házaspár szerint azonban ezek nem Alexandra gondolatai, mert mindenben párja, Popovics Tamás egykori bokszoló befolyásolja, aki májusban egy gyűrűvel ajándékozta meg a színésznőt. Alexandrával madarat lehetett volna fogatni, de a szüleivel már nem osztotta meg boldogságát. Donatella szerint ezek után az is elképzelhető, hogy nem lesznek ott lányuk esküvőjén.

/Fotó: dfp

– Nem nagyon tudok mozogni, nagyon fáj mindenem. A férjem, a sógornőm és 92 éves anyósom segít mindenben. Az vigasztal, hogy lehetett volna rosszabb is, például ha a gerincem sérül és lebénulok. De a legfájóbb a lányom viselkedése, mert nem érdemlem ezt. Bár az esküvőjük még odébb van, de nem mondta, hogy szívesen látna minket ott. Azt is el tudom képzelni, hogy végül nélkülünk kelnek egybe. Kiborító, mert semmi rosszat nem tettem.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Trónok harca-sztárok rajonganak Zsófi rajzaiért

    Trónok harca-sztárok rajonganak Zsófi rajzaiért

    Egy magyar grafikus rajzaival pózoltak a Trónok harca sztárjai, Emilia Clarke és Liam Cunningham – Szász Zsófi nem is számított arra, hogy a Sárkányok anyjának és a Hagymalovagnak is ennyire tetszik a munkája.

  • Delhusa Gjon vállalná a szemhéjplasztikát

    Delhusa Gjon vállalná a szemhéjplasztikát

    Ugyan nincs szüksége ilyesfajta beavatkozásra, nem ítéli el, mi több, ha később úgy látná szükségesnek, gondolkodás nélkül kés alá feküdne és plasztikáztatna Delhusa Gjon.