2019. július 20., szombat
Illés

Egyéb XVI.kerület

Ovifelújítás indul!

A nyári szünet beköszöntével megkezdődött az óvodafelújítás. Idén az önkormányzat a Baross Gábor utcai óvodát a régi szárny felújításával bővíti: három csoportszobát és tornaszobát alakítanak ki.

Emellett felújítják a fűtési rendszert, az új szárnyba konyhát építenek étellifttel, és a folyosót is renoválják. A felújításhoz jelentős támogatást kapott az önkormányzat Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselőtől. A beruházás költsége 223 millió forint, amelyből a kormányzat pályázati úton 64 millió forintot bocsát rendelkezésre.


Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.