EUR: 325,48 Ft
CHF: 294,18 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb Érd

Parkoló program, idén már kilencedik alkalommal

Idén is várja az érdi gyerekeket a Parkoló program, számos érdekes elfoglaltságot kínálva a nyári iskolai szünetre. A részletekről Récsei Krisztina, az érdi Szociális Gondozó Központ vezetője tájékoztatta a Lokál Extra munkatársát.

A szervezők az idei program összeállításánál is ügyeltek arra, hogy a kisiskolásoktól a kamaszokig minden korosztály részére megfelelő, élménydús, tartalmas vakációt biztosítsanak.


Tavalyi emlék: a Parkoló kirándulócsoportja a Budakeszi Vadasparkban Fotó: [email protected]

Hétfőtől csütörtökig lesznek foglalkozások, vagy az Enikő utcai Ifjúsági Irodában vagy a Parkvárosi Közösségi Házban, délelőtt fél tíztől déli fél egyig. Hétfőn és kedden kézműves programok várják a gyerekeket. Szerdára – ha az időjárás is alkalmas lesz erre – kirándulásokat terveznek a környékbeli helységekbe, a csütörtök pedig a gyalogtúráé. Mindkét alkalommal gyülekezés és indulás az Enikő utcai Ifjúsági Irodánál, ahol a pénteki foglalkozásokat is tartják.

Récsei Krisztina: Elsősorban halmozottan hátrányos helyzetű fiataloknak kínálunk nyári programot (Fotó: B. N.)

Récsei Krisztina hangsúlyozta: a kilenchetes program teljes egészében ingyenes. A foglalkozások, a kirándulások és az étkezés költségeit is az önkormányzat fedezi. Fontos tudnivaló, hogy az iskolások szülői nyilatkozat kitöltésével jelentkezhetnek, óvodásokat pedig csak szülői kísérettel tudnak fogadni. További részletekről az Ifjúsági Információs és Tanácsadó Irodában lehet érdeklődni az Enikő u. 2/a. szám alatt személyesen vagy a 06 23 387 957-es telefonszámon. A nyári Parkoló program záró eseménye augusztus 16-án lesz.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.