2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Pasipéntek: Íme, a Trónok harca legizmosabb hátsói – Fotók!

A világszerte kedvelt Trónok harca című sorozat nemcsak egyedi történetéről, de fülledt, erotikus jeleneteiről is híres. Lapunk most a három legszexibb színészt választotta ki a sikerszériából, akik előszeretettel mutatták meg feszes feneküket a kamerák előtt. 

Kit Harington

A Havas Jont alakító jóképű angol színész nemcsak a színpadon, de a sorozatban is szívesen villantja meg tökéletes testét. 

/Fotó: Profimedia, Landmark

/Fotó: Profimedia, Landmark

 

Jason Momoa

Csupán 10 részben alakította Khal Drogo szerepét, de sok női rajongó emlékeiben megmaradt a sztár szoborszerű testfelépítése.

Forrás: youtube.com

Forrás: youtube.com

Richard Madden

2015-ben Hamupipőke hercegeként varázsolt el minket a jóképű színész, előtte Robb Starkként okozott fülledt pillanatokat.

/Fotó: Profimedia, Zuma Press – Archives

/Fotó: Profimedia, Landmark

Kapcsolódó Cikkek

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.