EUR: 324,87 Ft
CHF: 294,84 Ft
2019. július 19., péntek
Emília

Egyéb Dunaújváros

Póló Nyár gyerekeknek

A Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Sportegyesület is csatlakozott a Póló Nyár elnevezésű országos kezdeményezéshez. A világbajnok vízilabdázó Decker Ádám nevével fémjelzett programban a gyermekek játékos formában ismerkedhetnek meg a sportág alapjaival. 

A Magyar Vízilabda Szövetség és a Grassroots Sport Nonprofit Kft. közösen szervezi a Póló Nyár elnevezésű programot gyermekek számára, amelyen a dunaújvárosi „utánpótlás-generáció” is részt vehet. A kezdeményezést általános iskolások számára hirdették meg, és nyári tábor jelleggel zajlik majd. A résztvevők játékos formában ismerkedhetnek meg a sportág alapjaival, a speciális mozgásformákkal, de számos kísérőprogramot is kínálnak nekik.


A dunaújvárosi vízilabdázóknál mindig garantált a jó hangulat (forrás: DFVE)

 

A táborok egész napos elfoglaltságot jelentenek a gyermekeknek, hiszen reggel nyolc órától délután négyig tartanak a foglalkozások. Dunaújvárosban két turnus indul: az első június 16-a és 23-a között, a második pedig június 26-a és 30-a között. Jelentkezni a [email protected] e-mail-címen lehet. A tábor helyszíne a Fabó Éva Sportuszoda.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Július utolsó hétvégéjén a Minősített Európai Fesztivál címmel kitüntetett, nemzetközivé nőtt Középkori Forgatagon ismét benépesül a vár és a szomszédságában található hatalmas aréna, a Lovagi Tornák Tere.