EUR: 326,00 Ft
CHF: 294,36 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Egyéb Dunaújváros

Rangos elismerés a dunaújvárosi tűzoltóknak

Díszparancsot kapott Orosz Csaba tűzoltó alezredes, a Dunaújvárosi Hivatásos Tűzoltó- parancsnokság parancsnoka és Bauer Ákos tűzoltó főhadnagy.

Magosi Lajos, a Fejér Megyei Katasztrófavédelem igazgatója adta át azt a díszparancsot, amelyet az Országos Katasztrófavédelem főigazgatójától kapott Orosz Csaba és Bauer Ákos, akik a Hunor hivatásos katasztrófavédelmi mentőszervezet 2017. május 19-én megtartott újraminősítő gyakorlatán vettek részt. Az elismerést Orosz Csaba dunaújvárosi tűzoltóparancsnok vette át.

Rangos elismerésben részesültek a dunaújvárosi tűzoltók (fotó: Farkas-Bozsik Gábor)

Az elismerést a  BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója, dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy adományozta a dunaújvárosiaknak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.