EUR: 325,92 Ft
CHF: 294,08 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb Győr

Remek hír: BL-csoportkört rendezhet az ETO

A győriek számára nagyon jó hír érkezett nemrég: az ETO Futsal Club lesz a házigazdája az UEFA Futsal Cup egyik csoportjának a főtábla októberi küzdelmei során.

A magyar bajnok klub honlapjának szerdai beszámolója emlékeztet arra, hogy az európai szövetség (UEFA) némileg megváltoztatta a sportági Bajnokok Ligájának beillő versenysorozat lebonyolítását. Az augusztusi selejtezőkör után tulajdonképpen két részre oszlik a mezőny.


Egy év kihagyással októberben ismét Győrbe költözik a futsal BL cirkusz
Fotó: eto.hu

A főtábla mindkét ágán négy négyes csoportot alakítanak ki. Az A ágon szerepel az összes élcsapat, és a csoportgyőztesek mellett a legjobb három is továbbjut az elitkörbe. A győriek a B ágon szerepelnek, ahová az előselejtezős csoportok győztesei is kerülnek, innen viszont csupán a kvartettek első helyezettjei léphetnek tovább az elitkörbe.

A selejtezőben augusztus 22–27. között, a főtáblán pedig október 10–15. között rendezik a mérkőzéseket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.