2019. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

Egyéb Miskolc

Rendészeti központ lesz az Ifiházból

A legutóbbi közgyűlésen Kriza Ákos polgármester megerősítette, hogy az Ifjúsági és Szabadidőház épülete a jövőben a Miskolci Önkormányzati Rendészet központja lesz.

Kriza Ákos azt mondta, azért fontos az épület a rendészetnek, mert stratégiai szempontból jó helyen van, onnan lehet ellátni legjobban a rendészeti munkát. Ugyanakkor hangsúlyozta: máshol megteremtik a körülményeket a szabadidőház működéséhez.

Hamarosan megszűnik az Ifiház a jelenlegi helyén – fotó: Facebook / Lokál

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.