2019. július 19., péntek
Emília

Egyéb Szombathely

Ria, Ria, Viktória!

Pályaelőny birtokában a szombathelyi lányok május végén megszerezték a Jet-sol Liga női NB I 3. helyét, miután kétszer is tizenegyesekkel legyőzték az ETO FC Győr csapatát.

A párharc során, amíg a szombathelyiek kétszer (mindkét alkalommal 1-1 utáni büntetőkkel), addig a győriek csak egyszer (2-1) diadalmaskodtak Csordás Csaba tanítványai ellen. A hazai siker után a Viktória FC egyik fiatal csatártehetsége szerint megérdemelten nyertek a szombathelyi lányok.


– Már a rendes játékidőben el kellett volna döntenünk a meccset, de a tizenegyesek után végre nagyon boldog lehetek, és örülhet az egész csapat, hiszen meglett a gyümölcse az egész éves kemény munkának – nyilatkozta Magyarics Zoé.

Az előkelő 3. helyen végzett a Viktória FC Fotó: TA

Nemcsak a játékosok, hanem a szakmai stáb, így Csordás Csaba vezetőedző is elégedett. – Megkoronáztuk egész éves szereplésünket, megérdemelten nyertük meg a bronzérmet. Minden elismerésem a lányoké, hiszen a párharc harmadik meccsén is izgalmas körülmények között sikerült kiszolgálni a közönségünket és végre a szerencse is mellénk állt – fogalmazott.

Csordás Csaba vezetőedző elégedett a lányok teljesítményével Fotó: TA

A bronzpárbaj harmadik meccsét követően a Király Sportlétesítményben percekig zúgott a Ria, ria, Viktória, a lányok pedig együtt örültek a szurkolókkal és családtagokkal, majd Markó Edina női szövetségi kapitány jelenlétében átvették a jól megérdemelt bronzérmeket is. A bajnokságot egyébként az MTK nyerte a Ferencváros előtt.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • A kenyér teremtői

  A kenyér teremtői

  Az 1987-ben újjáalakult Sóshalmi Olvasókör minden évben megemlékezik a régi magyar hagyományokról, így például nyáron az aratási szokásokról is.