2020. július 08., szerda
Ellák

Sport

Ronaldo hazament az ikreihez

Cristiano Ronaldo közösségi oldalán jelentette be, hogy nem lesz ott a Konföderációs Kupa bronzmeccsén, inkább elutazik, hogy végre személyesen is találkozzon nemrég egy béranyától világra jött ikreivel.

A portugál aranylabdás azt követően közölte a hírt, hogy csapata nem jutott be a Konföderációs Kupa döntőjébe.


– Nagyon boldog vagyok, hogy első alkalommal a gyerekeimmel lehetek. A nemzeti csapat szolgálatában voltam testben és lélekben is, annak ellenére, hogy megszülettek az ikerfiaim. Sajnos a célunkat nem értük el, de továbbra is azon leszünk, hogy örömet szerezzünk a portugáloknak. A szövetség elnöke és a vezetők döntése nagyon jólesett, így végre találkozhatok a gyerekekkel – írta közösségi oldalán a 32 éves Ronaldo.
A portugál szövetség a honlapján azt írta: mivel a Konföderációs Kupát már nem nyerhetik meg, a szövetség és a szövetségi kapitány is megérti, hogy a sportoló el akar utazni, hogy végre megismerhesse a babákat, akik a torna rajtja előtt születtek.
Ronaldónak eddig egy gyermeke volt, az ugyancsak Cristiano névre keresztelt hétéves fiú. Hamarosan azonban tovább bővülhet a család, hiszen egyes hírek szerint jelenlegi barátnője, Georgina Rodriguez öt hónapos terhes.

epa06047914 Portugal’s Cristiano Ronaldo gestures during the FIFA Confederations Cup 2017 group A soccer match between New Zealand and Portugal at the Saint Petersburg stadium in St.Petersburg, Russia, 24 June 2017. EPA/SRDJAN SUKI

Portugália tizenegyespárbajjal búcsúzott

Nem bírt egymással Portugália és Chile csapata az oroszországi Konföderácios Kupa elődöntőjében. A rendes játékidő 0-0-s döntetlent hozott, majd a 113. percben Silva rendkívül gyanús körülmények között esett el a portugál 16-oson belül, a játékvezető azonban nem kérte a videóbíró segítségét, hanem azonnal kirúgást mutatott, tévesen. A tizenegyesrúgások sztárja pedig egyértelműen Claudio Bravo volt, aki sorrendben Quaresma, Moutinho, majd Nani 11-esét is hárította, ezzel pedig továbbjuttatta Chilét története első Konföderációs Kupa-döntőjébe.

 

 

Kapcsolódó Cikkek