EUR: 326,32 Ft
CHF: 294,56 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Egyéb Győr

Saját magát buktatta le

A rendőrségre május 30-án 23 óra körül érkezett a bejelentés, hogy egy győri lakás környékén furcsa, kábítószergyanús illat terjeng. A rendőröknek a helyszínen M. Gábor 35 éves helyi lakos nyitott ajtót, aki elismerte, hogy lakásában marihuánás cigarettát szívott.

A rendőrök kábítószer-kereső kutyával átkutatták a helyiségeket, és egy nejlonzacskóból, valamint egy kaspóból összesen 546,6 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

Munkában a kábítószer-kereső kutya
Fotó: police.hu

A 35 éves férfit elfogták, a Győri Rendőrkapitányságra előállították, és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A férfi nem tagadta: övé a kábítószer
Fotó: police.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.