EUR: 322,22 Ft
CHF: 285,10 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Salgótarján

Salgótarjáni védővel bajnok a Honvéd

Tizennégy év után sikerült bajnoki címet szereznie a Budapest Honvéd csapatának. Szoros csatában, az utolsó forduló bajnoki döntőjének számító Honvéd–Videoton mérkőzésén dőlt el, hogy ünnepelhet-e a Zagyvapálfalváról indult Bobál Dáviddal felálló kispesti csapat.

Ünnepelhettek, mert a csapat most is az egységet demonstrálva játszott, és a bajnokság gólkirálya, Eppel Márton a hatvanadik percben megszerezte a meccs egyetlen találatát, így ezzel a győzelemmel sikerült a Honvédnak három ponttal a Videoton előtt zárnia az idényt. Tavaly a csapat szurkolói a salgótarjáni születésű Bobál Dávidot választották az idény legjobbjának, így bizakodva kezdhette el az idei szezont, amely a lehető legjobban alakult. A Zagyvapálfalváról indult fiatal hátvéd alapember volt, meccsről meccsre remekelt, nagy szerepet játszott a csapat sikerében. Gratulálunk!


A bajnok Budapest Honvéd játékosai a kupával. Középen Bobál Dávid ünnepli a győzelmet MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.