EUR: 325,35 Ft
CHF: 293,58 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Külföld

Poloskákkal állt bosszút a hivatalon

Egy az Egyesült Államok Maine államában lakó férfi különös módon állt bosszút azért, mert a helyi városházán többszöri próbálkozás után sem kapott segélyt. 

A dühös amerikai valahogy több száz ágyi poloskát szerzett be és szétszórta a hivatal több irodájában, nyilvános helyiségeiben. A rovarok akkora felfordulás okoztak, hogy ki kellett üríteni az egész épületet. Több embert megcsíptek, sokan kellemetlen viszketéssel fordultak orvoshoz. A rendőrség a biztonsági kamerák felvételeinek megvizsgálása után eljutott a „merénylőhöz”, akire most jó néhány tárgyalás és több száz dolláros bírság vár.

Kapcsolódó Cikkek

 • Migránsok tombolnak Európában

  Migránsok tombolnak Európában

  Továbbra sem lehet sikeres integrációról beszélni a Nyugat-Európában élő migránsokkal kapcsolatban. Rongálás, épületfoglalás és gyilkosság is szerepel a bevándorlók bűnlajstromán, de a német külügyminiszter továbbra is szétosztaná őket Európában.

 • Ursula von der Leyen meghosszabbítaná a brexit határidejét

  Ursula von der Leyen meghosszabbítaná a brexit határidejét

  Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöki posztjának várományosa, jelenlegi német védelmi miniszter szerint szükség esetén több időt kell biztosítani a Nagy-Britannia uniós tagságának megszűnéséről folytatott tárgyalások folytatásához, akár a Brexit határidejének meghosszabbításával – közölték uniós források hétfőn Brüsszelben.

 • Németh Zsolt: Egyedülálló műfajt teremtett a szabadegyetem

  Németh Zsolt: Egyedülálló műfajt teremtett a szabadegyetem

  Egyedülálló műfajt teremtett az idén 30 éves Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor (Tusványos), amikor ötvözte a szabadegyetemi és a fesztiváljelleget – mondta az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke hétfőn, a rendezvény budapesti sajtótájékoztatóján.