EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Miskolc

Sike József marad a Miskolc vezetőedzője

A következő szezonban is Sike József irányítja a férfi vízilabda OB I ötödik helyén végzett PannErgy-Miskolci VC csapatát.

A Magyar Vízilabda Szövetség honlapja a klub Facebook-oldalára hivatkozva szerda este számolt be arról, hogy a vezetők megállapodtak a trénerrel a folytatásról. „Reméltem, és nem hiába. Józsi nem fog elmenni Miskolcról. A mai napon megegyeztünk, hogy 2017/18-as idényben és plusz egy évig biztos ő lesz a csapat vezetőedzője” – mondta Bachner András klubelnök. A Miskolc az ötödik helyével a második élvonalbeli szezonjában kiharcolta az Eurokupában való indulást.


Bachner Andrásnak (jobbra) sikerült maradásra bírnia Sike Józsefet fotó: Facebook / Lokál

 

Sike József korábban azért jelentette be távozását közvetlenül a BVSC elleni nyertes rangadó után, mert tudomására jutott, hogy a fővárosi csapat úgy készült a miskolci összecsapásra, hogy edzéseiken Bachner András klubelnök arcképére lövöldözve gyakorolták a pontdobást. Sike lemondásával a magyar pólóban eluralkodó káoszra akarta felhívni a szakma figyelmét. A BVSC közben bocsánatot kért az incidens miatt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.