2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Egyéb Miskolc

Sike József marad a Miskolc vezetőedzője

A következő szezonban is Sike József irányítja a férfi vízilabda OB I ötödik helyén végzett PannErgy-Miskolci VC csapatát.

A Magyar Vízilabda Szövetség honlapja a klub Facebook-oldalára hivatkozva szerda este számolt be arról, hogy a vezetők megállapodtak a trénerrel a folytatásról. „Reméltem, és nem hiába. Józsi nem fog elmenni Miskolcról. A mai napon megegyeztünk, hogy 2017/18-as idényben és plusz egy évig biztos ő lesz a csapat vezetőedzője” – mondta Bachner András klubelnök. A Miskolc az ötödik helyével a második élvonalbeli szezonjában kiharcolta az Eurokupában való indulást.


Bachner Andrásnak (jobbra) sikerült maradásra bírnia Sike Józsefet fotó: Facebook / Lokál

 

Sike József korábban azért jelentette be távozását közvetlenül a BVSC elleni nyertes rangadó után, mert tudomására jutott, hogy a fővárosi csapat úgy készült a miskolci összecsapásra, hogy edzéseiken Bachner András klubelnök arcképére lövöldözve gyakorolták a pontdobást. Sike lemondásával a magyar pólóban eluralkodó káoszra akarta felhívni a szakma figyelmét. A BVSC közben bocsánatot kért az incidens miatt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

    Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

    Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.