EUR: 325,98 Ft
CHF: 294,35 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Egyéb Debrecen

Sikeres a Szabadtéri Játékok!

 A tízezredik jegyvásárlót köszöntötték a Nagyerdei Szabadtéri Játékok látogatói között, aki egy debreceni nyugdíjas volt. A Csokonai Nemzeti Színház és a Nagyerdei Szabadtéri Játékok Ezüstbojtár című zenés játékának magyarországi ősbemutatója az élmény mellett újabb belépőket, ajándékokat jelentett Barkó Imrénének.

– Ilyen szerencsém még életemben nem volt – örvendezett az idős hölgy.


Bódor Edit, a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője az ajándékok átadásakor elmondta: a Nagyerdei Szabadtéri Játékok 23. évada június 10-én indult.

– Tavaly június 30-án köszönthettük a tízezredik vásárlónkat, idén nyolc nappal korábban sikerült elérni ezt a számot. Ez egyfajta visszaigazolás a nézőink részéről, hogy a Nagyerdei Szabadtéri Színpad az ország kulturális brandje lett, és az egyik legjobb hazai szabadtéri színház az előadó-művészeti produkciók programkínálatában – tette hozzá.

Az idei színházi programsorozatban 11 vendégtársulat 15 produkciójában – a Főnix Rendezvényszervező saját bemutatóival együtt – összesen húsz nagyszínpadi előadás látható a debreceni Nagyerdei Szabadtéri Színpadon. A zenei programsorozatban pedig nyolc produkciót tekinthet meg a nagyérdemű.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.