EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Belföld

Simicska kilóra megvette a Jobbikot

A Fidesz szerint a Jobbik újabb plakátkampányával ismét bizonyítékát adja annak, hogy egy magyar milliárdos “kilóra” megvette a pártot.

A Fidesz közleményében arra reagált, hogy Jakab Péter, a Jobbik szóvivője csütörtökön bejelentette: a Jobbik újabb plakátkampányt indított azzal a céllal, hogy elmondja, hogyan lehet visszaszerezni az ellopott pénzeket.


A Fidesz szerint viszont a Jobbik “Simicska pártja lett”, csak Simicska Lajos plakáthelyein kampányol, pénzügyi viszonyai nem átláthatóak, a plakátkampány valódi költségeit titkolják, mert nem merik elmondani, mekkora támogatást kaptak a milliárdostól.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Bakondi: Újra napirenden a kvótajavaslat

    Bakondi: Újra napirenden a kvótajavaslat

    Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója szerint újra napirenden van a kvótajavaslat, és a jelenlegi európai parlamenti többség a jövő évi EP-választásig minden olyan döntést meg akar hozni, amely hosszú távon biztosítaná a migránsok “beözönlését”.

  • Tarlós: Az ellenzéki előválasztás egy blöff

    Tarlós: Az ellenzéki előválasztás egy blöff

    Tarlós István főpolgármester (Fidesz-KDNP) szerint az ellenzéki előválasztás egy blöff, mert ha az ellenzéknek valóban kétharmada lenne Budapesten – ahogy az országgyűlési választás óta hallani lehet -, mindegy lenne, kit indítanak főpolgármester-jelöltként a jövő évi önkormányzati választásokon.