EUR: 329,95 Ft
CHF: 299,82 Ft
2019. október 22., kedd
Előd

Belföld

Sírból került elő a krosszmotor

Többek között egy Mercedes terepjárót, hét vadászpuskát, több vadásztrófeát, réz ereszcsatornát és borotvahabot is elvitt két bükkaranyosi lakos egy közeli birtokról még áprilisban. A tárgyak értéke több mint 51 millió forint volt – írta a police.hu. Nemrég fogták el a bükkaranyosi T. Norbertet és 17 éves társát. A náluk tartott házkutatások során több Mercedes-emblémával ellátott autós hangszórót, nagy teljesítményű gépkocsi-akkumulátort, kábeleket, és a 17 éves fiú szobájában a sértett karóráját is megtalálták a rendőrök. A közeli temető egyik sírjából előkerült mind a hét fegyver, a lőszerek, a távcsövek és az éjjellátó is. Egy másik sírban megtalálták a krosszmotort és a kerékpárt. Végül meglett a kibelezett terepjáró is. A bíróság május 24-án elrendelte T. Norbert és társa előzetes letartóztatását.

Sírba rejtették a fegyvereket
Forrás: police.hu

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Viktor: A haza nem lehet ellenzékben

    Orbán Viktor: A haza nem lehet ellenzékben

    Hétfőn megkezdődött az Országgyűlés őszi ülésszaka. A kormányfő értékelő beszédet tartott, melyben beszámolt arról, hogy a kormány minden polgármesterrel együttműködik, valamitn szóba kerültek a környezetvédelem fontosabb kérdései is.

  • További melegrekordok dőltek meg hétfőn

    További melegrekordok dőltek meg hétfőn

    A hajnali után további melegrekordok dőltek meg hétfőn. Az új országos napi rekord 28 Celsius-fok lett – tájékoztatta az Országos Meteorológiai Szolgálat meteorológusa az MTI-t.