EUR: 322,36 Ft
CHF: 287,95 Ft
2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Belföld

Soros radikálisait már az őszi rendbontásokra képzik ki titokban

Titokban tartottak polgári engedetlenségi képzést a Civil Kollégium Alapítvány kunbábonyi központjában radikális aktivistáknak – értesült a Magyar Idők.

A lap úgy tudja már tavaly elkezdték a résztvevők képzését, amiben az aktivistákat arra is kiokították, hogyan tudnak kiprovokálni rendőrségi beavatkozást, vagy miként viselkedjenek egy intézményfoglalás alkalmával.


A radikális aktivisták ősztől várhatóan a kormánypártokhoz köthető ingatlanok, valamint különböző állami intézmények elfoglalásával, működésük megzavarásával igyekeznek majd befolyásolni a 2018-as választások kimenetelét – értesült a Magyar Idők.

A Civil Kollégium Alapítvány (CKA) tulajdonában van a kiképzés helyszíne, aminek része volt egy polgári engedetlenségi kurzus, amit Kunbábony határában, egy félreeső házban tartottak, olyan tapasztalt tüntetők vezetésével, mint amilyen a Fidesz Lendvay utcai székházának 2013-as elfoglalásában részt vevő Misetics Bálint és Kalocsai Kinga Regina, vagy a Sándor-palotát nemrégiben festékesflakonnal megdobáló Gulyás Márton írta forrásaira hivatkozva a lap.

Kapcsolódó Cikkek

  • A családtámogatások az apákat is jelentősen segítik

    A családtámogatások az apákat is jelentősen segítik

    A kormány azon dolgozik, hogy megteremtse a család és a munka egyensúlyát az édesanyák mellett az édesapák számára is – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) családpolitikáért felelős helyettes államtitkára a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) vasárnap, az apák napjára szervezett dunai hajózást megelőző sajtótájékoztatóján Budapesten.

  • Kiegyensúlyozottan teljesít az ipar Magyarországon

    Kiegyensúlyozottan teljesít az ipar Magyarországon

    Összességében kiegyensúlyozottan teljesített az ipar az áprilisi adatok alapján Magyarországon – mondta Csath Magdolna közgazdász az M1 aktuális csatornán vasárnap, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb, a héten közzétett adatait elemezve.