EUR: 326,47 Ft
CHF: 294,91 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Egyéb Dunaújváros

Szabad a strandolás!

A tanév végeztével ismét „megnyitották” a szabadstrandot a Szalki-szigeten. A Duna-holtág nem csak a vízben, hanem a parton is számos szórakozási lehetőséget kínál: a strandröplabda- és strandfocipályák mellett vízibicikli-bérlési lehetőség és büfé (ingyen wifihasználattal) várja a strandolni vágyókat. 

Az elmúlt napok évszakhoz képest hűvös időjárása sem tartotta vissza a dunaújvárosiakat attól, hogy kilátogassanak a szabadstrandra. A Szalki-szigetet ha nem is népesítették be a strandolók, azért a szeles, hűvös idő ellenére is akadtak, akik kihasználták a hétvégét, hogy a szabadban múlassák az időt.


A DVG Zrt. felelős a szabadstrand üzemeltetéséért, a cég reggel kilenc és este hét óra között vízimentőt is biztosít a strandolók testi épségének biztosítása érdekében, valamint napozóágyak és tűzrakó helyek is várják a látogatókat, akik a kemping és a szauna szolgáltatásait is igénybe vehetik. A szabadstrand szeptember 30-ig tart nyitva.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Július utolsó hétvégéjén a Minősített Európai Fesztivál címmel kitüntetett, nemzetközivé nőtt Középkori Forgatagon ismét benépesül a vár és a szomszédságában található hatalmas aréna, a Lovagi Tornák Tere.

 • A kenyér teremtői

  A kenyér teremtői

  Az 1987-ben újjáalakult Sóshalmi Olvasókör minden évben megemlékezik a régi magyar hagyományokról, így például nyáron az aratási szokásokról is.