2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Egyéb Győr

Szép volt, Dudi! – Búcsúzott az ETO kedvence

Az ETO FC egyik nagy kedvence, Dudás Ádám elköszönt szeretett csapatától és a szurkolóktól, a jövőben masszőrként segíti a klubot. Búcsúmeccsén szinte percek alatt gólt szerzett, támadóhoz méltón búcsúzott a győri közönségtől.

Az ETO–Sárvár meccs előtt az ETO FC Győr és a DAC öregfiúkcsapata játszott gálameccset. A győriek nyertek 7-3-ra. Az ETO 10 perc alatt négy gólos előnyt szerzett, amivel gyakorlatilag eldöntötte a mérkőzést.


Bajnokcsapatból vonul vissza Dudás Ádám
fotó: Marcali Gábor

Ezután felvezetőként Valaskó Ferenc énekelte el a Nélküled című dalt. A sárvári játékosok tiszteletük jeléül sorfalat állva tisztelegtek az NB II-be jutott ETO előtt.

A szívét az ETO-nak adta Dudás Ádám
Fotó: Nagy Roland

Dudás Ádám távolról lőtt találatával szerezte meg az ETO-nak a vezetést a 7. percben. Dudás 24 percig játszott, majd a neki kijáró tisztelettel búcsúztatta a közönség, a csapattársak és a stáb.

Az ETO megverte a Sárvárt, 2-0-ra hozták a meccset.

Duditól elvették emlékbe a felszerelésért és vállukra emelték a drukkerek
Fotó: Nagy Roland

Dudás Ádámot mindenki nagyon szereti Győrben, ennek megfelelően búcsúztatták a kiváló, ám sorozatos sérülései miatt a visszavonulás mellett döntő labdarúgót. Percek alatt megszabadították felszerelésétől, hogy emlékként eltegyenek belőle egy darabot. Szerencsére Dudi nem köszön el végleg a labdarúgástól és az ETO-tól, a jövőben masszőrként lesz a csapat segítségére. Egy szép és tartalmas pályafutásnak lett most vége, amiért köszönet illeti a játékost!

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.