EUR: 326,47 Ft
CHF: 294,91 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Egyéb IV.kerület

Szépséget vittek a színpadra az Ékszer Balett növendékei

A 25 éves Ékszer Balettiskola hitvallása, hogy minden gyermekben ott lapul a tehetség, arra várva, hogy kibontakozhasson.

A tánc által megtanult készségek nemcsak a táncban, de az iskolai előmenetelben és a személyiség fejlődésében is hatalmas segítséget nyújtanak.


A tánc mindenkié, ezért szeretnék ezt sokakhoz eljuttatni, hogy általa minél több gyerek boldogabb, magabiztosabb felnőtté válhasson.

Az Ékszer Balettiskolának több helyszíne van Budapesten, a növendékek klasszikus balettet, akrobatikát, sztepptáncot és dzsessztechnikát tanulhatnak. Minden év végén az Ékszer Balett Táncegyüttes balettművészeivel léphetnek színpadra a növendékek, idén a Szépség és a Szörny című mesebalettet adták elő. A csodás jelmezekkel és grandiózus díszletekkel készített produkciót a Stefánia Palota hatalmas színpadán mutatták be.

Az iskola növendékei alapfokon egyedülállóan magas színvonalú tánckészségre és tudásra tesznek szert az évek során. A VI. Országos Klasszikus Balett Tanulmányi Versenyen minden kategóriában ebben az évben első helyezést értek el, és megkapták a legsikeresebb iskola különdíját is.

Kis táncosokat várnak

Szeretettel várnak minden régi és új növendéket négyéves kortól a beiratkozás időpontjaiban:

József Attila Művelődési Központ (1131 Budapest, József Attila tér 4.)

Beiratkozás: június 21. 15–19 óra

Újpesti Polgárcentrum (1043 Budapest, Árpád út 66.)

Beiratkozás: június 20. 16–19 óra

Eötvös 10 Közösségi és Kulturális Színtér (1067 Budapest, Eötvös utca 10.)

Beiratkozás: június 20. 16–18 óra

Természetesen szeptemberben lesznek pótbeiratkozások, amelyek időpontjáról az iskola honlapján (www.ekszerbalettiskola.hu) lesznek információk.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • A kenyér teremtői

  A kenyér teremtői

  Az 1987-ben újjáalakult Sóshalmi Olvasókör minden évben megemlékezik a régi magyar hagyományokról, így például nyáron az aratási szokásokról is.

 • Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Július utolsó hétvégéjén a Minősített Európai Fesztivál címmel kitüntetett, nemzetközivé nőtt Középkori Forgatagon ismét benépesül a vár és a szomszédságában található hatalmas aréna, a Lovagi Tornák Tere.