2019. július 20., szombat
Illés

Egyéb Pécs

Szétfűrészeltek mindent Orfűn

Látványnak sem volt utolsó az a fakitermelő verseny, amelyet Orfűn rendeztek. Az országos megmérettetésen szinte minden nagyobb fakitermelő cég, a katasztrófavédelem és a tűzoltóság is képviseltette magát. Öt versenyszámban mérték össze tudásukat.

Összesítettben a Baranyát képviselő Flóra Művek-Mecsekerdő a középmezőnyben végzett. A nemzetközi szabványokon alapuló verseny egyik célja az volt, hogy bemutassák az erdőben, nagyon veszélyes körülmények között végzett munkát és népszerűsítsék is azt.

Fotó: Németh Kriszta

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.