EUR: 323,82 Ft
CHF: 279,90 Ft
2018. június 19., kedd
Gyárfás

Külföld

Szexi szelfi miatt rúgták ki a tanárnőt

A 39 éves, háromgyerekes Lydia Ferguson négy éve tanított egy speciális iskolában, ahol viselkedési zavarokkal küszködő gyerekekkel foglalkozott.

Most azonban pályafutása véget ért, ugyanis az angliai Newport Pagnellben lévő Ousedale középiskola vezetése szerint túl szexi szelfit posztolt közösségi oldalára, ezért felfüggesztették. A döntés után Lydia diákjai teljesen összetörtek, hiszen nagyon szerették a tanárnőt. A gyerekek szerint az iskola túlságosan prűd, hiszen a megosztott fotóban semmi kivetnivaló nincs.


Kapcsolódó Cikkek

  • Soros és fia belerúgott Magyarországba

    Soros és fia belerúgott Magyarországba

    A The New York Times hasábjain jelentetett meg újabb véleménycikket Soros György. Most azonban társszerző is jegyzi A Balkán az esély Európa stabilizálására címet viselő fogalmazást, hiszen fia, Alexander Soros is fel van tüntetve, mint író.

  • Sajtóértesülések szerint fokozatosan vezetik be a német határigazgatási szigorításokat

    Sajtóértesülések szerint fokozatosan vezetik be a német határigazgatási szigorításokat

    Nem azonnal, hanem fokozatosan vezetik be Németországban a szövetségi belügyminiszter, Horst Seehofer menekültügyi tervében szereplő határigazgatási szigorításokat, két hét időt biztosítva ezzel Angela Merkel kancellárnak a menedékkérők egyes csoportjainak visszafordításával kapcsolatos ügyek európai szintű rendezésére – jelentették hétfőn német hírportálok a Horst Seehofer vezette bajor Keresztényszociális Unió (CSU) müncheni elnökségi üléséről kiszivárgott értesülésekre hivatkozva.