EUR: 325,25 Ft
CHF: 294,90 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Extra

Szilágyi István: Kértem a fiamat, hogy már ne bántson

Szilágyi István öt nappal ezelőtt jött ki a kórházból, miután fia, Péter brutálisan megverte. A férfit azóta előzetesben tartják, nem engedik apja közelébe, Pityi bácsi mégis úgy érzi, ő tehet arról, hogy fia keze megint eljárt.

Fotó: Cser Dániel

– Korábban, amikor a szomszédokat inzultálta a fiam, arra kértem, hogy inkább rajtam vezesse le a mérgét. Gyerekkorában sokat verekedtünk, de esküszöm, hogy csak játékból. Most már viszont arra kértem, hogy ne bántson, mert megöregedtem, de amikor iszik, nem tud parancsolni magának – mesélte az orvosi rendelőben Szilágyi István, amikor a Lokál csütörtökön elkísérte a vizitre. Az ország nagy nevettetőjének, a Keménykalap és krumpliorr Lópicijének három bordája tört el, a sípcsontja, karja és az arca is sérült, amikor fia, Péter a múlt héten megverte.


– Hónapok óta nem ivott egy kortyot sem, a múltkor azonban felöntött egy kicsit a garatra. Biztosan hibás vagyok én is abban, hogy eljárt a keze, mert egy konfliktus kettőn áll. Ember vagyok, nem vagyok szent, csak jót akartam neki. Beszélgettünk arról, hogy a ház törlesztőrészletét kellene inkább fizetni, nem alkoholra költeni, ezen húzhatta fel magát, de olyan hirtelen történt, már én sem tudom pontosan. Abban azonban biztos vagyok, hogy én tehetek arról, hogy megvert. De nem szeretek erről részletesen beszélni, épp elég megélni – mondta a fejét leszegve a színművész, akinek sérülései miatt megint drága gyógyszereket kell szednie.

– Kapunk támogatást, sokan segítenek, be is veszem, amit az orvos felírt. Most ha mély levegőt veszek, nagyon fáj a bordám, egyébként pedig jól tűröm a fájdalmat. Rosszabb, hogy a fiam nem jöhet haza, amint tudjuk, meglátogatjuk – mondta a Lokálnak a színész, akinek természetesen nem ezek az első sérülései, amit fia okozott.


Fotó: Cser Dániel

Tavaly a férfi egy ostorral ütötte meg Szilágyi arcát, akkor majdnem megvakult. Az a vita egy elvesztett kamera miatt durvult el. Néhány hónapja – bár akkor Lópici azt állította, baleset történt – hatalmas monoklival jelent meg egy számára rendezett jótékonysági eseményen.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 80 éves Batman

  80 éves Batman

  A San Diegó-i Comic-Con Múzeumban mutattak be különböző Batman ereklyéket, a Batman-képregények első megjelenésének 80.

 • Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

  Magyarok is beveszik az 51-es körzetet

  Közel 2 millióan, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a közösségi oldalon a legendás 51-es körzet leigázásra. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, de a hatalmas érdeklődés miatt az amerikaiak kezdik egyre komolyabban venni a szervezkedést.

 • Még több gyilkosság és sárm

  Még több gyilkosság és sárm

  Több mint 10 éve már, hogy Maureen Jennings Detective Murdoch-regényeinek szereplői életre keltek, és azóta is világszerte sok millió ember nézi az eddig 13 évadot felvillantó sorozatot.