EUR: 326,00 Ft
CHF: 294,36 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Belföld

Szombattól újra a Margitszigeten át jár a 26-os és 226-os busz

Mától újra a margitszigeti gerincúton jár a 26-os és 226-os busz – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-t.

A Margitsziget csatornázása, valamint a központi út építése befejeződött, ezért a mai üzemkezdettől újra az eredeti menetrend lép életbe – közölték. Hozzátették: várhatóan június közepéig még zajlanak az utómunkálatok a szigeten.

A 226-os autóbusz június 3. és 25. között, a hétvégi napokon a Nyugati pályaudvar felé a Sporttelep megállóig a menetrend szerinti, majd a “H”-híd-gróf Esterházy János rakpart-Mozaik utca módosított útvonalon halad, és nem érinti a Május 9. park megállót, mert az Óbudai-szigeten rendezik a Gyerekszigetet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Folyamatosan csökken a munkanélküliség

  Folyamatosan csökken a munkanélküliség

  Az utóbbi hónapokban folytatódik az a tendencia, miszerint hónapról hónapra egy-egy tized százalékponttal csökkent a munkanélküliségi ráta – közölte Bodó Sándor, a Pénzügyminisztérium foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára.

 • Sorosék Brüsszelben támadják a Fideszt

  Sorosék Brüsszelben támadják a Fideszt

  Soros György mintegy 200 európai lobbiszervezete levélben fordult az Európai Néppárthoz azért, hogy megakadályozza a fideszes Hidvéghi Balázs megválasztását az egyik bizottság alelnöki posztjára, és megvétózzon más fideszes jelölteket is.

 • 1,6 milliárdos fejlesztés a mentőknél

  1,6 milliárdos fejlesztés a mentőknél

  Soha nem történt ekkora fejlesztés a mentőszolgálat történetében, miután az Országos Mentőszolgálat kormányzati forrásból 1,6 milliárd forintért vásárolhatott új eszközöket.

 • Újjászületik a Blaha Lujza tér

  Újjászületik a Blaha Lujza tér

  A tervek szerint 2021 végére újulhat meg a Blaha Lujza tér, több mint négymilliárd forintos fővárosi és kormányzati forrásból.