EUR: 330,97 Ft
CHF: 301,32 Ft
2019. október 17., csütörtök
Hedvig

Belföld

Szombattól újra a Margitszigeten át jár a 26-os és 226-os busz

Szombattól újra a margitszigeti gerincúton jár a 26-os és 226-os busz – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-t.

A Margitsziget csatornázása, valamint a központi út építése befejeződött, ezért a szombati üzemkezdettől újra az eredeti menetrend lép életbe – közölték. Hozzátették: várhatóan június közepéig még zajlanak az utómunkálatok a szigeten.

A 226-os autóbusz június 3. és 25. között, a hétvégi napokon a Nyugati pályaudvar felé a Sporttelep megállóig a menetrend szerinti, majd a “H”-híd-gróf Esterházy János rakpart-Mozaik utca módosított útvonalon halad, és nem érinti a Május 9. park megállót, mert az Óbudai-szigeten rendezik a Gyerekszigetet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Négyes karambol miatt teljes útzár a 33-as főúton

  Négyes karambol miatt teljes útzár a 33-as főúton

  Összeütközött négy jármű a 33-as főúton Hortobágynál csütörtök délután, a balesetben ketten súlyosan megsérültek, az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.

 • RMDSZ: Ne avatkozzon be a kormány a választójogba és igazságügyi törvényekbe

  RMDSZ: Ne avatkozzon be a kormány a választójogba és igazságügyi törvényekbe

  A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) sürgős gazdasági intézkedéseket vár Románia következő kormányától, és elvárja, hogy az új kabinet ne módosítsa a választójogot és az igazságügyi törvényeket – mutatott rá Kelemen Hunor csütörtökön, miután Ludovic Orban miniszterelnök-jelölttel egyeztetett.

 • Az induló nagyberuházás miatt megnyitották a Sió-zsilipet

  Az induló nagyberuházás miatt megnyitották a Sió-zsilipet

  A siófoki vízszintszabályozó műtárgyak jövő hónapban kezdődő átépítése miatt megnyitották a Sió-zsilipet szerdán, a hónap végéig tartó vízeresztés nyomán 3-5 centimétert fog csökkenni a Balaton vízszintje, ugyanakkor lehetővé válik a hajózás a Sió-csatornán – derül ki a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság MTI kérdéseire csütörtökön megküldött válaszából.