EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Egyéb XX.kerület

Sztárparádé júliusban is!

Aki a nyarat fesztiválozással akarja tölteni a fővárosban és zenei csemegékre vágyik, annak csak a közeli Budapest Parkig kell elmennie.

 A TNT nagykoncertje nyitja a júliust, és a hazai kiválóságok mellett külföldi sztárok is érkeznek a fővárosba. Hogy mást ne említsünk, Marilyn Manson 20-ia koncertjére már minden jegy elkelt. De a Parkban ünnepel a Budapest Bár, a mások mellett Kiss Tibit, Lovasi Andrást vagy Mező Misit is felvonultató zenekar tizedik születésnapját tartja a Soroksári úton. De itt lehet bulizni a Zagar, a Paddy And The Rats, a Kiscsillag, a Hooligans, az Irie Maffia, a Supernem, a Brains, a Punnany Massif vagy Caramel zenéjére is.


Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.