2019. július 20., szombat
Illés

Egyéb Tatabánya

Születésnap a színpadon

Különleges nap volt Lovasi András életében a sörfesztiválé, hiszen ez volt az ötvenedik születésnapjának előestéje, amelyre nemcsak a szervezők, hanem a közönség is készült.

Egy nappal az ötvenedik születésnapja előtt a Tatabányai Sörfesztivál színpadán köszöntötték fel Lovasi Andrást. A népszerű zenész a Kiscsillag frontembereként koncertezett városunkban.


A Kiscsillag frontemberének születésnapjára a rajongók is készültek: a pólón az ünnepelt portréja

– Az elmúlt években sokat változtak a fesztiválok, itt is előretört a popzene – mondta el mosolyogva a zenész, aki hozzátette: a rock ezzel együtt örök. – Mi, régi vágású zenészek azonban imádunk koncertezni, örömmel jöttünk Tatabányára is. Természetesen igyekszünk haladni a korral, kommunikálunk az interneten is, de a mi igazi terepünk a színpad, a fesztiválok.

A Kiscsillag zenekart 2005-ben alapította Lovasi András, Ózdi Rezső és Bräutigam Gábor, akik a Kispál és a Borz eredeti alapító tagjai is voltak, illetve a Pál Utcai Fiúkból ismert Leskovics Gábor. Az együttest háromszor jelölték Fonogram-díjra, ebből 2012-ben megnyerték „Az év hazai alternatív albuma” díjat Néniket a bácsiknak! című lemezükkel.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  A Vodafone felvásárolja a UPC-t

  Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • A kenyér teremtői

  A kenyér teremtői

  Az 1987-ben újjáalakult Sóshalmi Olvasókör minden évben megemlékezik a régi magyar hagyományokról, így például nyáron az aratási szokásokról is.