EUR: 325,97 Ft
CHF: 294,31 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Egyéb II.kerület XI.kerület XII.kerület

Szünidőben irány a természet!

Idén hat turnusban tartanak a szünidőben környezettudatos élménytábort a Botanicon Kertben. Szalontai Kriszta, a Kertpedagógia és a Gyógynövények és tanösvények című könyvek szerzője elmondta, a természetismereti és kertésztáboraikba lányokat és fiúkat egyaránt várnak.

Részletes tájékoztató a botanicon.hu oldalon található.

A lányok gyönyörű virágokat nevelnek (Fotó: Keresztesi Balázs)

A környezettudatos táborban gondozzák a növényeket (Fotó: Keresztesi Balázs)

A Botaniconban a fiúk is kertészkednek (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.