EUR: 352,69 Ft
CHF: 331,81 Ft
2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Extra Veszprém

Tanárok munkáját ismerték el

Boda Margit és Mihályfiné Nochta Mária a Kossuth Lajos Általános Iskola tanévzáró ünnepségén, Ebele Ferencné a Simonyi Zsigmond Általános Iskola tanévzáró ünnepségén vehette át az elismerést Brányi Mária alpolgármestertől.

Boda Margit 1977 óta a Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola tantestületének tagja. Mindig nyitott volt a szakmai megújulásra, ismereteit a napi tanításban, tehetséggondozásban,a  fiatal kollégák segítésében egyaránt felhasználta. A felzárkóztatásra, a továbbtanulásra, a tanulmányi versenyekre való felkészítésre mindig nagy hangsúlyt fektetett, tanítványai hosszú évek óta az országos versenyeken is a legjobbak között szerepeltek.


Boda Margit és Mihályfiné Nochta Mária a Kossuth iskola tanítói (fotó: Gesztesi Ákos)

Mihályfiné Nochta Máriát lelkiismeretes, példamutató munka jellemzi. Szakmai tudását folyamatosan színesítette, kiegészítette, osztályfőnökként és tanítóként fontos feladatának tekintette a hátrányos helyzetű, gyengébb képességű tanulók felzárkóztatását, beilleszkedésük elősegítését. Hosszú éveken keresztül látta el a diákönkormányzatot segítő tanító feladatát.

Fodor Csabáné a Simonyi évzáróján vehette át a díjat (fotó: Domján Attila)

Fodor Csabáné tanító 1983 óta a Simonyi Zsigmond Ének-Zenei és Testnevelési Általános Iskola tantestületének tagja. Munkáját elhivatottság, szakmai felkészültség, lelkiismeretesség, a minőség iránti elkötelezettség jellemzi. Napi munkájában nagy hangsúlyt fektet a tehetséggondozásra, valamint a tanulási nehézségekkel küzdő gyermekek felzárkóztatására. Az általa szervezett bábcsoporttal rendszeres résztvevői országos találkozóknak, ahol számos sikert értek el. Jelentős szerepet vállal szabadidős tevékenységek szervezésében is.

Kapcsolódó Cikkek