EUR: 325,73 Ft
CHF: 295,86 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Extra Veszprém

Tanárok munkáját ismerték el

Boda Margit és Mihályfiné Nochta Mária a Kossuth Lajos Általános Iskola tanévzáró ünnepségén, Ebele Ferencné a Simonyi Zsigmond Általános Iskola tanévzáró ünnepségén vehette át az elismerést Brányi Mária alpolgármestertől.

Boda Margit 1977 óta a Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola tantestületének tagja. Mindig nyitott volt a szakmai megújulásra, ismereteit a napi tanításban, tehetséggondozásban,a  fiatal kollégák segítésében egyaránt felhasználta. A felzárkóztatásra, a továbbtanulásra, a tanulmányi versenyekre való felkészítésre mindig nagy hangsúlyt fektetett, tanítványai hosszú évek óta az országos versenyeken is a legjobbak között szerepeltek.


Boda Margit és Mihályfiné Nochta Mária a Kossuth iskola tanítói (fotó: Gesztesi Ákos)

Mihályfiné Nochta Máriát lelkiismeretes, példamutató munka jellemzi. Szakmai tudását folyamatosan színesítette, kiegészítette, osztályfőnökként és tanítóként fontos feladatának tekintette a hátrányos helyzetű, gyengébb képességű tanulók felzárkóztatását, beilleszkedésük elősegítését. Hosszú éveken keresztül látta el a diákönkormányzatot segítő tanító feladatát.

Fodor Csabáné a Simonyi évzáróján vehette át a díjat (fotó: Domján Attila)

Fodor Csabáné tanító 1983 óta a Simonyi Zsigmond Ének-Zenei és Testnevelési Általános Iskola tantestületének tagja. Munkáját elhivatottság, szakmai felkészültség, lelkiismeretesség, a minőség iránti elkötelezettség jellemzi. Napi munkájában nagy hangsúlyt fektet a tehetséggondozásra, valamint a tanulási nehézségekkel küzdő gyermekek felzárkóztatására. Az általa szervezett bábcsoporttal rendszeres résztvevői országos találkozóknak, ahol számos sikert értek el. Jelentős szerepet vállal szabadidős tevékenységek szervezésében is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Markos György befejezte

  Vége! Markos György befejezte

  Szomorú bejelentést tett a 73 éves humorista. A születésnapját nemrégen ünneplő híresség úgy gondolja,okosabb döntés, ha visszavonul és nem lép többet színpadra.

 • Jobban van a család, amelyet letarolt a drogos BMW-s

  Jobban van a család, amelyet letarolt a drogos BMW-s

  A 38 éves D. Dánielt, ismert teniszedzőt, sokáig mesterséges kómában tartották a horvát orvosok, ám a Ripost megtudta: a háromtagú család állapota rohamosan javul, úgy tűnik, teljesen fel fognak épülni.

 • Húzd meg jobban!

  Húzd meg jobban!

  Cserkészek kötelet húztak a hétvégén a lezárt Szabadság hídon.

 • Budapest Európa sportfővárosa

  Budapest Európa sportfővárosa

  2019-ben Budapest nyerte el az Európa Sportfővárosa címet, aminek köszönhetően minden eddiginél több eseményt rendeznek meg nálunk a profi sportolók és mozogni kedvelő lakosság számára egyaránt.