EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Nyíregyháza

Táncos családi nap a városmajori óvodában

A tánc, a zene és a vidámság vette át a főszerepet a nyíregyházi Búzaszem Nyugati Óvoda Városmajori Tagintézményében. A gyermeknaphoz közeledve hagyományőrző módon minden évben megrendezik az intézmény családi napját – mely most a megszokottnál is fergetegesebb hangulatban zajlott.

Fotók: Farkas Fanni

A Városmajori Óvoda hagyományához hűen a családi napot a csoportok műsorai kezdték, melyek sokszínűek, mulatságosak és elképesztően vidámak voltak. Plüssmackók, pompomok, jelmezek, szalagok és a legkülönfélébb táncmozdulatok vették át a főszerepet a színpadon – voltak akik hiphop mozdulatokkal, mások modern elemekkel, vagy épp indiai formákkal nyűgözték le a vendégeket.


Fotók: Farkas Fanni

Megidéződött a Madagaszkár és a Trollok mesevilága, a gyerekek és felnőttek egyaránt nagyszerűen szórakoztak a sok energia befektetésével készült produkciókon. S ha ez nem lett volna elég, a Bem József Általános Iskola Gárdonyi Géza Tagintézményének diákjai és néhány táncstúdiós növendék is elkápráztatta a jelenlévőket.

Fotók: Farkas Fanni

A csemetéket ezután óriáscsúszda, ugrálóvár és trambulin várta, sőt, a gyermeknapra való tekintettel az óvodapedagógusok két meglepetésvendéget is hívtak a rendezvényre. Az első egy rendőrkutyás bemutató volt, melyet a gyerekek, szülők és óvónők egyaránt nagy izgalommal figyeltek, a délután végéhez közeledve pedig mindannyian kipróbálhatták, milyen is egy igazi hős munkája, hiszen beszállhattak egy valódi tűzoltóautóba.

Fotók: Farkas Fanni

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.