2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Egyéb Nyíregyháza

Táncos családi nap a városmajori óvodában

A tánc, a zene és a vidámság vette át a főszerepet a nyíregyházi Búzaszem Nyugati Óvoda Városmajori Tagintézményében. A gyermeknaphoz közeledve hagyományőrző módon minden évben megrendezik az intézmény családi napját – mely most a megszokottnál is fergetegesebb hangulatban zajlott.

Fotók: Farkas Fanni

A Városmajori Óvoda hagyományához hűen a családi napot a csoportok műsorai kezdték, melyek sokszínűek, mulatságosak és elképesztően vidámak voltak. Plüssmackók, pompomok, jelmezek, szalagok és a legkülönfélébb táncmozdulatok vették át a főszerepet a színpadon – voltak akik hiphop mozdulatokkal, mások modern elemekkel, vagy épp indiai formákkal nyűgözték le a vendégeket.


Fotók: Farkas Fanni

Megidéződött a Madagaszkár és a Trollok mesevilága, a gyerekek és felnőttek egyaránt nagyszerűen szórakoztak a sok energia befektetésével készült produkciókon. S ha ez nem lett volna elég, a Bem József Általános Iskola Gárdonyi Géza Tagintézményének diákjai és néhány táncstúdiós növendék is elkápráztatta a jelenlévőket.

Fotók: Farkas Fanni

A csemetéket ezután óriáscsúszda, ugrálóvár és trambulin várta, sőt, a gyermeknapra való tekintettel az óvodapedagógusok két meglepetésvendéget is hívtak a rendezvényre. Az első egy rendőrkutyás bemutató volt, melyet a gyerekek, szülők és óvónők egyaránt nagy izgalommal figyeltek, a délután végéhez közeledve pedig mindannyian kipróbálhatták, milyen is egy igazi hős munkája, hiszen beszállhattak egy valódi tűzoltóautóba.

Fotók: Farkas Fanni

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.