2019. július 22., hétfő
Magdolna

Belföld

Taxisokon és masszőrökön fogott ki az online kassza

Az online kasszák gyakori szoftverhibáira, a készülékek egy részénél rendszeresen előforduló problémákra hívta fel a figyelmet az Országos Taxiszövetség elnöke és a Masszőrök Egyesületének elnöke a Magyar Nemzet szombati számában.

Metál Zoltán gyakori gondnak nevezte, hogy a forgalmazóktól nem kapnak cserekészüléket, ezért előfordul, hogy a taxisok hónapokig kézzel írt nyugtát állítanak ki. A készülék pedig olyan nagy méretű, hogy sok taxisnak csak a csomagtartójában fér el. Megemlítette azt is, a pénztárgépek garanciája szerint a készüléket 35 Celsius-foknál magasabb hőmérsékleten nem szabad tárolni, amit lehetetlen elvárásnak tart a meleg nyári napokban.


Podhorszky Tibor, a Masszőrök Egyesületének elnöke is a rendszeresen meghibásodó kasszákra panaszkodott, és a szaporodó adóhatósági vizsgálatokat említette. Megjegyezte azt is, hogy egyre több masszőr megy dolgozni a szomszédos országokba, leginkább Romániába és Ausztriába.

Kapcsolódó Cikkek

  • Hatalmas siker a családvédelmi akcióterv

    Hatalmas siker a családvédelmi akcióterv

    A nagycsaládosok autóvásárlási támogatása a legnépszerűbb a családvédelmi akcióterv júliusi elsején életbe lépett elemei között. A babaváró támogatást háromezren igényelték eddig, közülük 1300 pár már meg is kapta a tízmillió forintot.

  • Csűrfesztivál az erdélyi Mérában

    Csűrfesztivál az erdélyi Mérában

    A magyar és romániai fellépők mellett izraeli, mexikói, lengyel, görög-török-brit és norvég előadók is színpadra lépnek az erdélyi Mérában augusztus első négy napján a Világzenei Csűrfesztiválon.