EUR: 322,36 Ft
CHF: 287,02 Ft
2019. június 18., kedd
Arnold, Levente

Egyéb Salgótarján

Telt ház előtt bukott a Gyarmat

A hivatalos adatok szerint 2127 fő látogatott ki a Kövi Pál Sportközpontba múlt szombaton, hogy szurkoljon a Balassagyarmat SE-nek a Tiszakécske ellen vívott osztályozó párharc második találkozóján. A siker elmaradt.

 Június 17-én, szombaton került sor az NB III-ba jutásért vívott BSE–Tiszakécske párharc második felvonására. A korábbi, idegenbeli összecsapáson a gyarmatiak mindössze 1-0-s vereséget szenvedtek, volt remény hazai pályán a fordításra. A lelátóról hangosan zúgott: „Hajrá, BSE!” A hamisítatlan focihangulatot az első félidő derekán egy védői hibából adódó szerencsétlen eladott labda és az abból következő vendéggól némította el egy időre.


Többet támadott a BSE, de nem sikerült gólt szerezniük

A döbbenet után a nézők és a gyarmati futballisták is összeszedték magukat, folytatták rohamaikat, de nem sikerült egyenlíteniük. A továbbjutáshoz ráadásul három hazai találat kellett volna. Az osztályozó párharc két mérkőzése alapján tehát a Tiszakécske 2-0-s összesítéssel jutott fel az NB III-ba.

Kétezernél több néző látogatott ki a hazai visszavágóra Balassagyarmaton Képek: Lehoczki-Gallai Gréta

Kapcsolódó Cikkek

  • GasztroSopron Bortúra

    GasztroSopron Bortúra

    GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.

  • Légy szíves! Légy színes!

    Légy szíves! Légy színes!

    Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.