EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Egyéb XIII.kerület

Testvérváros képekben

A kiállítás megnyitóján műsort is láthattak az érdeklődők (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kassa-Délváros több mint 25 ezer lakosú városrész, a lakosság jelentős része lakótelepen él.

Ipari létesítmények, közintézmények, iskolák, szabadidő- és bevásárlóközpontok egyaránt találhatók a városrészben, de szintén itt van a jégkorong fellegvárának számító US Steel Arena és a város legnagyobb strandja is. A testvérvárosi együttműködési megállapodást 15 évvel ezelőtt írták alá, ennek alkalmából nyílt fotókiállítás a Radnóti Miklós Művelődési Központban. A megnyitón műsort is láthattak az érdeklődők. A belépés díjtalan.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.