EUR: 325,36 Ft
CHF: 295,19 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Egyéb Zalaegerszeg

TeTedd! – Városszépítő akció

Az előző évek sikerén felbuzdulva 2017-ben immár harmadik alkalommal rendezik meg a TeTedd! városszépítő akciót. Ennek keretében lelkes városlakók segítségével megszépítik a landorhegyi városrészt.

A rendezvény során növényeket ültetnek, lefestik a köztéri bútorokat, valamint a Kodály utcai óvoda és a Landorhegyi úti játszótér kerítését. Találkozás helyszínen, a Kodály úti óvoda hátsó bejáratánál, az időpont június 16. 9.30
(esőnap: június 19. 9.30).

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.