EUR: 326,47 Ft
CHF: 294,91 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Egyéb X.kerület XVII.kerület XVIII.kerület

Tiszta a vizes vb-hez vezető út

Az FKF Zrt. munkatársai a júliusban esedékes budapesti vizes világbajnokságra történő felkészülés jegyében múlt szombaton kivonultak a Gyömrői útra, hogy a Ferihegyre vezető gyorsforgalmi úttal közös szakaszon kézi erővel elvégezzék a szalagkorlátok alatti terület takarítását.

A munkavégzés alatt a Gyömrői út belső sávját ideiglenesen lezárták, a takarítás egy időben több szakaszon is zajlott. Az érintett útszakasz azért kulcsfontosságú, mert az összes hazánkba látogató delegáció, valamint a külföldi sportolók a reptérről ezen az úton jutnak el a belvárosba.

Nagy erőkkel vonult ki az FKF (Fotó: Máté Krisztián)

Kézzel tisztították meg a szalagkorlát környékét (Fotó: Máté Krisztián)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

  Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.

 • A kenyér teremtői

  A kenyér teremtői

  Az 1987-ben újjáalakult Sóshalmi Olvasókör minden évben megemlékezik a régi magyar hagyományokról, így például nyáron az aratási szokásokról is.

 • Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Látványos lesz a XX. Középkori Forgatag

  Július utolsó hétvégéjén a Minősített Európai Fesztivál címmel kitüntetett, nemzetközivé nőtt Középkori Forgatagon ismét benépesül a vár és a szomszédságában található hatalmas aréna, a Lovagi Tornák Tere.