2020. július 06., hétfő
Csaba

Egyéb Miskolc

Tisztújítás a miskolci Fidelitasnál

A Fidesz ifjúsági társszervezetének, a Fidelitasnak a tisztújítási folyamata Székesfehérváron május 20-án vette kezdetét, mely kongresszuson az országos elnökség tagjairól döntöttek a delegáltak. Ezt követi a csoportok tisztségviselőinek megválasztása, amelynek keretében a Fidelitas miskolci csoportja is megtartotta tisztújító ülését június közepén.

Ismét Hojnyák Dávid vezeti a Fidelitas miskolci csoportját

A miskolci Fidelitas tagjai egyhangúlag választották meg Hojnyák Dávidot elnöknek, aki a következő két évben folytatja a már 2015-ben elkezdett munkát a csoport élén. A jelenlévők egyhangúlag választották meg a csoport új alelnökét, Nagy Tamást, aki a leköszönő Balla Éva és Boutaleb Hamza tisztségét veszi át. Az elnökségi tagok mandátuma két évre szól.


Az elnök beszédében nyomatékosította, hogy a miskolci Fidelitas életében a közéleti-politikai szerepvállalás mellett rendkívül fontos szerepe van a különböző közösségi tevékenységeknek. Így a csoport a jövőben is törekedni fog olyan magas színvonalú programok megszervezésére, mint a kárpátaljai és felvidéki magyarság megsegítésére rendezett jótékonysági süteményvásár és könyvgyűjtési akció vagy a már hagyományossá vált sportrendezvények, történelemversenyek.

Kapcsolódó Cikkek