EUR: 325,73 Ft
CHF: 295,86 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Egyéb Sopron

Tízezredik látogató

A soproni Thieme Szilvia a fertőrákosi barlangszínház témaparkjának és tanösvényének idei tízezredik látogatója. A Soproni Petőfi Színház sikeres előadásának szereplőivel találkozhattak kicsik és nagyok a fertőrákosi kőfejtőben. A Barlangoló program keretében a látogatók együtt járhatták be a kőfejtőt a szereplőkkel.

A népszerű eseményen köszöntötték a barlangszínház témaparkjának és tanösvényének idei tízezredik látogatóját, aki két jegyet kapott ajándékba az Aida című musicalre, amelynek bemutatóját június 15-én tartják ezen a játszóhelyen.
Thieme Szilvia két gyermekével, Szonjával és Frankával kimondottan azért választotta a Barlangolót, mert találkozni szerettek volna A dzsungel könyve szereplőivel. Az anyuka már háromszor nézte meg a musicalt, a kicsik is látták az előadást, hiszen bérlettel járnak a soproni színházba. Alig várták, hogy az egyik kedvencükkel, Bagirával, azaz Szőcs Erika színművésszel vágjanak neki a túrának. Annak pedig  külön örültek, hogy ők lehettek az idei szezon tízezredik látogatói.


Fotó: Torma Sándor

Kapcsolódó Cikkek