EUR: 325,97 Ft
CHF: 294,31 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Egyéb XVII.kerület

Tízpróbáztak a nyugdíjasok

Negyedszer rendezték meg a nyugdíjasok kerületi tízpróbaversenyét a Bakancsos utcai sporttelepen. A Nyugdíjasok és Idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetség Sport és Szabadidő Bizottsága, a Nyugdíjasok „Életet az éveknek” Területi Egyesülete és az önkormányzat által rendezett programra húsz budapesti és vidéki csapat érkezett, több mint száz fővel.

A rendezvény célja, hogy felhívják a figyelmet arra, mozogni sosem késő elkezdeni, és ahogy a tapasztalatok mutatják, remek közösségek jönnek létre sportolás közben. Az ötfős vegyes csapatok egyebek mellett pingponglabdát egyensúlyoztak, kosaraztak, kapura dobtak és lőttek, röplabdáztak, teniszeztek és dartsoztak is.

Húsz csapat érkezett a Bakancsos pályára (Fotó: Máté Krisztián)

Sosem késő elkezdeni (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.