EUR: 322,18 Ft
CHF: 283,39 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Extra

Többféle drog végezhetett Leia hercegnővel

Ahogy azt a Lokál megírta, a 61 éves színésznő, Carrie Fisher halálát eddig a súlyos alvászavarra szedett gyógyszereknek tulajdonították, ám most kiderült, hogy többféle drogot, nyugtatót és antidepresszánst is találtak a vérében.

A Variety hozta nyilvánosságra a hírt, miszerint a színésznő halálakor többféle kábítószer – kokain, heroin és metadon – is volt a szervezetében. A szakértők szerint kokaint csak napokkal a halála előtt, de heroint nem sokkal a végzetes repülőút előtt is fogyaszthatott, ami lelassíthatta a légzését.


A szerek valószínűleg nagyban hozzájárultak a tragikus végkifejlethez, de mindezt a kórboncnok csak a test külső vizsgálata és a toxikológiai eredmények alapján állapította meg, ugyanis a család kérésére nem végezhettek teljes vizsgálatot. Kiderült az is, hogy a színésznő antidepresszánst, antipszichotikumot és egy epilepsziaellenes gyógyszert is szedett, amelyeket az orvosa írt fel, ám az ezek mellett kimutatott Oxikodon nevű erős nyugtatóra nem volt receptje.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

  • Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Hatodik alkalommal indul a könnyűzenei előadók legrangosabb hazai versenye, a Nagy-Szín-Pad! A 2019-es mezőnyt a Follow the Flow, KosziJanka, a New Level Empire, a Nomad, a Stolen Beat, a Useme, a USNK és a The Bluebay Foxes alkotja.

  • Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    A Sziget fesztivál idei költségvetése meghaladja a tízmilliárd forintot – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője a rendezvény csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, hozzátéve, hogy a nagyszínpados fellépőkre 500 millióval többet tudnak költeni, mint tavaly, és két olyan nap is lesz, amelyre két kiemelt kategóriás főfellépő, headliner jut.