EUR: 336,08 Ft
CHF: 312,91 Ft
2020. január 17., péntek
Antal, Antónia

Extra

Többféle drog végezhetett Leia hercegnővel

Ahogy azt a Lokál megírta, a 61 éves színésznő, Carrie Fisher halálát eddig a súlyos alvászavarra szedett gyógyszereknek tulajdonították, ám most kiderült, hogy többféle drogot, nyugtatót és antidepresszánst is találtak a vérében.

A Variety hozta nyilvánosságra a hírt, miszerint a színésznő halálakor többféle kábítószer – kokain, heroin és metadon – is volt a szervezetében. A szakértők szerint kokaint csak napokkal a halála előtt, de heroint nem sokkal a végzetes repülőút előtt is fogyaszthatott, ami lelassíthatta a légzését.


A szerek valószínűleg nagyban hozzájárultak a tragikus végkifejlethez, de mindezt a kórboncnok csak a test külső vizsgálata és a toxikológiai eredmények alapján állapította meg, ugyanis a család kérésére nem végezhettek teljes vizsgálatot. Kiderült az is, hogy a színésznő antidepresszánst, antipszichotikumot és egy epilepsziaellenes gyógyszert is szedett, amelyeket az orvosa írt fel, ám az ezek mellett kimutatott Oxikodon nevű erős nyugtatóra nem volt receptje.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.